Nieuwe ervaringen met een oud-collega
Opdracht · 16. maart 2021
Oud-collega Tom Morssink besloot voor zichzelf te beginnen. Hij had al wel een grofstoffelijk idee over welke kant het op moest en nog geen website. Hij vroeg mij om hulp.
Opdracht · 22. oktober 2020
Deze video biedt inhoudelijke ondersteuning aan een crowdfunding-project dat is opgezet door Dunya, de Enschedese afdeling van het wereldwijde Soroptimisten-netwerk. De opbrengst van de kunstkaarten komen ten goede aan een opvanghuis voor slachtoffers van vrouwenhandel in Bangladesh. Ik heb hieraan, belangeloos en met liefde voor de goede zaak waarvoor zij zich inzetten, mee mogen werken.

Opdracht · 16. maart 2019
In deze tweede video laten we zien hoe Paul Kruize van begin tot eind een spijkerbroek maakt. Ik heb hem hiervoor 2 dagen dicht op de huid gezeten zodat jullie tot in het kleinste detail kunnen zien hoe het werkt.
1 BY 1. EEN NIEUWE SERIE VIDEOS VOOR PAUL KRUIZE BESPOKE GARMENTS
Opdracht · 08. februari 2019
Paul en ik hebben besloten deze keer een serie met korte videos te maken. Dit is de eerste van 3.

Expo · 07. juli 2018
“Veel fotografen zullen het gevoel kennen van het één met het moment zijn als ze op de ontspanner drukken. Dat is superfijn en ook een beetje verslavend. Maar daarna begint de ellende: Dat je na al die “Nu-tjes” moet gaan kiezen welke beelden de eindstreep gaan halen!. Exposeren is voor mij een soort test: Komt wat ik wil laten zien ook over? Ik hoop dat mijn manier van kijken, gezien wordt”
Opdracht · 13. november 2017
Voor een reportage in het bieren magazine Schuim reisde ik, gewapend met mijn Polaroid SLR 480 af naar Amsterdam om de mensen en Brewdog Burger van brouwerij Two Chefs Brewing vast te leggen.

Opdracht · 19. augustus 2017
Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat ik deze film heb gemaakt met Paul Kruize. Er is veel gebeurt, sindsdien.
Opdracht · 24. juni 2017
Het is al weer bijna een jaar geleden dat Glas -in-loodkunstenaar en groente-expert Christel Burghoorn en ontwerper/kunstenaar Annemarie Huirne zijn met hun Project Uitloper zijn begonnen. Op het Maker Festival Twente 2017 presenteerden zij Kiemjuwelen en een jas van tarwegras.

Expo · 07. juni 2017
MOMENTUM, MIST & MISMATCH EXPOSITIE MAAND JUNI BIJ KUNSTENAARSINITIATIEF B93 IN ENSCHEDE Gedurende de maand juni 2017 was mijn 2e expositie van dit jaar te bezichtigen bij Kunstenaarsinitiatief B93 in aan de Hoge Bothofstraat 166 in Enschede
Expo · 08. januari 2017
s deze expositie toonde ik portretten van mensen die een andere wending aan hun leven hebben gegeven. Ik hang er letterlijk en figuurlijk tussen maar om een andere reden.